Bedankt voor je inschrijving. Lees nu dit eerst!

DANKJEWEL

Hey, super dat je je hebt ingeschreven op mijn inspiratie mail.

Daarvoor wil ik je graag bedanken én belonen.

Dinsdagochtend steekt de allereerste Dinsdag Inspiratie Mail in je mailbox. Zorg alvast dat ie niet in je spam geraakt. Vanaf dan kan je maandelijks eentje verwachten.
Het kriebelt om te spreken… Of dat denk ik toch aangezien je je hebt ingeschreven op mijn Inspiratie Mail. Als het kriebelt moet je krabben, zei mijn moeder altijd. Wel in dit geval, moet je misschien niet bij de pakken blijven zitten maar in actie overgaan.
Om je daarin een kickstart te geven heb ik een eenmalig aanbod waarmee je een essentieel onderdeel van je ontwikkeling als spreker versnelt.
Zodat je nu al in de juiste richting leert denken.
Zodat je sterker voor dat publiek staat. En meer mensen je boodschap horen.

GET STARTED NOW

Start Your Speakers journey here

Why you should do this

Why you should try this

Met Get Started Now kan je mij en de Thought Leaders Academy leren kennen. Je ontdekt hoe ik over het vak public speaking denk en hoe ik te werk ga. En dat is belangrijk wanneer je besluit om er verder werk van te maken. Er moet immers een klik zijn met je public speaking coach. Bovendien kan je door deze cursus al meteen aan de slag gaan met het toepassen ervan.

Features

What We Offer

Vijf Pijlers

Ontdek de 5 pijlers waarop je je ontwikkeling tot een sterke spreker kan bouwen.

Meteen toepassen

In 7 modules krijg je van elke pijler een introductie les.
Elke les pas je toe in een eigen concrete situatie met een oefening.

Blended learning

Je kiest zelf de manier waarop je leert: via video of transcript.

My Why

Why I created this

Public speaking is een groeiproces. Ik heb geen zin om mee te doen aan die ‘instant’ tips die je overal kan vinden en die je de indruk geven snel resultaat te boeken. Meestal gaat het immers om truukjes die je geloofwaardigheid en authenticiteit kunnen aantasten.

Waar het voor mij wèl allemaal om draait is de relatie die de spreker met zijn publiek opbouwt met zijn boodschap. En daarin spelen zijn of haar emotionele intelligentie en congruentie een grote rol.

Hieraan werken is een groeiproces dat met twee dynamieken werkt: van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. De wereld rondom jou en de wereld in jou. En dat werk doe je tegelijkertijd want beide dynamieken werken op elkaar in.

Dankzij een veelzijdige carrière als actrice, journalist, moderator, schrijver heb ik de verschillende aspecten van het vak kunnen uitvoeren op een professioneel niveau. En daarin kan ik voor mijn klanten nu ook het verschil maken met ander public speaking experts.

Get Started Now is de makkelijkste en meest laagdrempelige manier om met mij te werken. In deze introductiecursus maak je kennis met de vijf pijlers van waaruit ik werk als public speaking trainer, thought leader creator. Je krijgt ook opdrachten mee die je helpen nadenken over hoe jij ze kan toepassen in jouw presentaties. Na deze introductiecursus kan je makkelijker instappen in een andere TLA opleiding. 

Begin

Doer or Dreamer

Veel willen en dromen is een ding. Aan de slag gaan een ander.
De angst om te spreken verdwijnt alleen door te spreken.
Je hebt immers op eenzelfde manier leren fietsen…

Happy Speakers

What People are Saying

“Integer”

“ianka is een ervaren professional en een integere bevlogen trainer”

Bert De Raedt

“Eerlijke feedback”

“Je krijgt telkens eerlijke feedback  ”

Peter Van Riet

“Leerrijk & fun”

“De training was niet alleen leerrijk, het was ook dikke fun!”

Elke Van Parys

“Energie”

“De Speakers Club geeft me energie, voldoening en rust.”

Peter van de Veire